Ikona e-pošta comark@comark.si
Ikona telefon +386 (8) 2050 765
Slide background
Slide background
O nama / Comark d.o.o. u medijima


Dobar glas ide u deveto selo. Mediji nisu ostali nezapaženi dobro provedenim projektima i investicijama. Predstavljamo neke od najzanimljivijih. Ugodno čitanje.
NOVE RADNE MJESTA


Izvozniki.si je web portal za medijsku potporu slovenskim izvoznicima. O Comark d.o.o. su napisali:

Prijevoznim uslugama za NATO, Comark povećao prihode „U zadnjih nekoliko godina, prodaja se povećava, u 2013. za 15% u usporednim s godinom prije. Također smo vrlo optimistični što se ove godine (2014.) tiče. Našim osnovnim aktivnostima koje se tiču transportnog inžinjerstva i organizacije izvanrednih prijevoza, dodajemo nove poslovne prilike. Zajedno s afirmiranom talijanskom tvrtkom Transpack započinjemo proizvodnju drvenog materijala za oblaganje. Pogodan je za pakiranje tereta."kaže Branko Butala, direktor i suvlasnik Comark-a.


VIŠE


440 - TONA TERET


Web portal 24ur.com izvijestio je o drugom najvećem teretu koji se ikad preveo kroz Sloveniju.Comark d.o.o. bio je organizator tog izvanrednog prijevoza od luke Kopar do Jesenice:

Od luke Kopar do Jesenice prošao je drugi najveći teret koje su naše ceste ikad vidjele. Svaki od dva dijela težio je 220 tona.

VIŠE
POTREBNO JE ISKUSTVO


O drugom najtežem teretnom prijevozu na slovenskim cestama i tvrtci Comark d.o.o. Finance (novine) su napisale sljedeće:


„Kada teret koji se prevozi ne može biti rastavljen u manje dijelove koje ne prelaze ograničenja u pogledu dimenzija i/ili težine, klasificira se kao vangabaritni/izvanredni teret."


VIŠE