Ikona e-pošta comark@comark.si
Ikona telefon +386 (8) 2050 765
O nama


Tvrtka Comark d.o.o. aktivno se i uspješno bavi organizacijom specijalnih prijevoznih usluga već više od 20 godina. S jasnom strategijom i sluhom za promjene u svjetskim trgovačkim tokovima, tvrtka uspješno potvrđuje svoju vodeću poziciju u sektoru izvanrednih prijevoza.

KOMENTAR DIREKTORA

Sve aktivnosti povezane s prometnim inžinjerstvom odvijaju se iz lako dostupne lokacije u Ljubljanu u BTC (PTC DIAMANT – Letališka cesta 5) i u Rijeci (Pul Vele Crikve 1). Te aktivnosti povezane su s prijevozom svih vrsta tereta, s naglaskom na izvanredni prijevoz tereta. Po definiciji, takav teret (izvanredni teret) prekoračuje maksimalno dopuštene dimenzije (veličina i težina) definirane prema zakonu. Da bi se na siguran i neometan način revezao takav teret na željenu lokaciju, potrebno je osigurati odgovarajuću dokumentaciju, odabrati prijevoznu rutu te odgovarajuće prijevozno sredstvo.

Tvrtka posluje globalno, što znači da Vaš teret može biti transportiran od točke A do točke B bilo gdje u svijetu. Da bismo to postigli, služimo se kombinacijom našeg znanja s pouzdanim poslovnim partnerima širom svijeta. Naša prednost je dugogodišnje iskustvo, znanje, kvalitetna organizacija, fleksibilnost i široka mreža poslovnih partnera u koje imamo povjerenja.

Naš je cilj jednostavan: SIGURAN i KVALITETAN prijevoz Vašeg vrijednog tereta/robe.

Velik ili težak, Vaš je teret siguran uz nas!

Ognjen Burić
direktor

KONTAKT
Branko Butala navdušeno razlaga o uspešno izpeljanih projektih.