Ikona e-pošta comark@comark.si
Ikona telefon +386 (8) 2050 765
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Usluge / Pakiranje tereta

Da bi teret stigao do primaoca u izvornom stanju potrebno je osigurati siguran transport. To postižemo koristeći odgovarajuće tehnike pakiranja. Pakiranje tereta za prijevoz je iznimno dinamično područje u globalnoj logistici. Raznolikost klijenata i proizvoda koje oni proizvode je tolika da je teško standardizirati veličinu i oblik transportnog pakiranja. To znači da su naša pakiranja (drveni sanduci, OSB sanduci, palete, drveni kavezi i postolja) 100% prilagođena Vašim zahtjevima. Ni jedan proizvod, dio proizvoda, stroja ili neka druga industrijska oprema nije prevelika ili premala za sigurno pakiranje za potrebe prijevoza.

Comark d.o.o. brine o pakiranju za sve vrste prijevoza tereta (morski, zračni, kopneni, željeznički). Pravilno pakiranje Vašeg proizvoda/tereta osigurava vrhunsku zaštitu od različitih vanjskih utjecaja koji mogu oštetiti teret tijekom prijevoza. Pakiranje u skladu sa strogim međunarodnim standardima osigurava siguran i ekonomičan prijevoz Vašeg vrijednog tereta do primatelja.

Mi idemo korak dalje te Vam nudimo uslugu pakiranja na željenom mjestu. Naša mobilna jedinica može zapakirati Vaš teret na lokaciji koju vi odredite.

Sva drvena ambalaža izrađena je u potpuno novoj hali, koja ispunjava visoke međunarodne standarde.

PAKIRANJE S COMARKOM


PREDNOST od outsourcing usluga pakiranja do profesionalnog tima za ambalažu. Uštede u TIME i MONEY su zajamčene:

  1. MOBILNO PAKIRANJE - posjetimo Vas da poduzmete mjerenja, vraćamo se sa svim potrebnim materijalom, čuvamo i pohranjujemo do datuma dostave.
  2. SKLADIŠTENJE - možete prenijeti teret u naše skladište, gdje ćemo obaviti svu ambalažu i spremiti je do isporuke. Oslobodite svoj prostor.
  3. BRIDGE CRANE - možemo utovariti / teretiti težinu tereta do 20 tona. Stvarno prikladan za spremnike.
Transportno pakiranje s Comarkom vam omogoča prihranke.

PROIZVODNJA, SKLADIŠTENJE I SUŠENJE DRVA


Proizvodnja lesene transportne embalaže poteka v sodobni hali pod blagovno znamko Paklog.


Pakiranje tereta


Pakiranje tereta


Pakiranje tereta


Pakiranje tereta


Pakiranje tereta


Pakiranje Tereta

Najsigurniji način za pakovanje vašeg tereta je u našem skladištu gdje je sva oprema i materijal na dohvat ruke.PREKOMORSKO PAKIRANJE


Svjesni smo da imate kupce širom svijeta, zato je naše rješenje za pakiranje s morskom vodom pravo za vas. S pravim izborom zaštite, učinit ćete toliko za zadovoljstvo kupaca i možete očekivati ponovljene narudžbe.

VIŠE
Prekomorsko zaščiten tovor, fiksiran na leseno paleto.
Termoskrčljiva folija je izjemno uporabana ne glede na obliko tovora.

TERMOSAKUPLJAJUĆA FOLIJA


Upotreba shrink wrap folije je iznimno raširena. Debljina shrink wrap folije varira i određuje se ovisno radi li se o potrošačkim proizvodima (CD, DVD, pića, …) ili industrijskim strojevima. Zbog svoje fleksibilnosti i iznimnih zaštitnih sposobnosti, popularno se koristi u prijevozu.

VIŠE
DRVENI SANDUCI/KUTIJE I POSTOLJA


Kao prirodni materijal, drvo se lako obrađuje te je stoga pogodno za proizvodnju različitih vrsta prijevoznog pakiranja.

VIŠE
Lesene kletke pripravljene za pobiranje.
Polnjenje kontejnerja je zelo pomemba faza v transportu.

PUNJENJE KONTEJNERA (STUFFING IN LASHING)


Naš vješti tim s godinama iskustva u sektoru pakiranjai prijevoza osigurat će da je Vaš vrijedni teret na pravi način zaštićen, upakiran i utovaren u kontejner.

VIŠE
MOBILNA JEDINICA

Pomoću naše Mobilne jedinice, pakiranje tereta možemo obaviti na lokaciji prema Vašem odabiru. Prepustite taj zadatak najboljima u branši.

VIŠE