Ikona e-pošta comark@comark.si
Ikona telefon +386 (8) 2050 765
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Usluge / Pakiranje tereta / Punjenje kontejnera

Naš vješti tim s godinama iskustva u sektoru pakiranja i prijevoza osigurat će da je Vaš vrijedni teret na pravi način zaštićen, upakiran i utovaren u kontejner.

Zajednički možemo odrediti najprikladniju zaštitu za Vaš vrijedan teret. Možemo koristiti drvene sanduke i postolja, vacuum CLIMA-foliju ili Shrink wrap foliju. Ponekad, samo jedna metoda pakiranja nije dostatna za potpunu zaštitu tereta (vidi primjer).

Primjer: prijevoz visokotehnoloških CNC strojeva. Zbog električnih komponenti i drugih osjetljivih dijelova takva vrsta tereta mora se zaštititi od utjecaja vode, vlage i drugih vanjskih utjecaja, koji mogu rezultirati oštećivanjem ili smanjenjem vrijednosti tereta. Da bi se to spriječilo, koristimo kombinaciju CLIMA-folije i drvenog sanduka s postoljem. Teret zaštićen na ovaj način spreman je prijevoz do Vašeg klijenta.

Također, možemo organizirati i prijevoz kontejenera. Naši stručnjaci na optimalan način pune kontejner i osiguraju ga drvenim i/ili čeličnim potpornim okvirima. U sljedećoj fazi kontejner se prevozi do klijenta, gdje možemo obaviti pražnjenje kontejnera i instalaciju tereta ukoliko to želite.

Sve to može se učiniti na Vašoj lokaciji (u skladištu ili proizvodnom pogonu) s našom Mobilnom jedinicom, ili ako je prikladnije u našim prostorima.

KORISNE INFORMACIJE:
  • Mobilna jedinica za pakiranje može Vas posjetiti na lokaciji koji Vi odaberete,
  • Mi izradimo ambalažu, dostavimo je na željenu lokaciju i zapakiramo Vaš teret,
  • Oblik i veličina ambalaže prilagođeni su teretu ili kontejneru u koji se krcaju,
  • Sav drveni materijal je termički obrađen u skladu sa zahtjevima međunarodnog standarda ISPM 15,
  • Nudimo Vam stručnu potporu pri zadatku pakiranja,
  • Vaš zapakirani teret prevozimo na željenu destinaciju uz pomoć naših strateških partnera koji Vam omogućuju uštedu vremena i novca.