Ikona e-pošta comark@comark.si
Ikona telefon +386 (8) 2050 765
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Usluge / Pakiranje tereta / Termosakupljajuća folija

Upotreba shrink wrap folije je iznimno raširena. Debljina shrink wrap folije varira i određuje se ovisno radi li se o potrošačkim proizvodima (CD, DVD, pića, …) ili industrijskim strojevima. Zbog svoje fleksibilnosti i iznimnih zaštitnih sposobnosti, popularno se koristi u prijevozu.

Shrink wrap folija je folija niske gustoće ekstrudiranoga polietilena. Pod utjecajem topline, ona se smanjuje i prilagođava bilo kojem elementu/stroju/objektu. Sakupljanjem, folija drastično mijenja svoju specifičnu težinu, postaje deblja i gušća.

Comark d.o.o. koristi PREMIUM SHRINK WRAP. Ona se proizvodi od 100% djevičanske smole te sadrži maksimalnu moguću zaštitu od UV (ultraljubičastih) zraka. UVI – ultraljubičasti inhibitori sprečavaju preuranjeno raspadanje folije. To sve nam omogućava siguran prijevoz i dugotrajno skladištenje Vaših proizvoda.

BESPLATNI SAVJET!

Često se događa da skladišni prostori postanu premali i prenatrpani. Odjednom se suočimo s problemom gdje sigurno skladištiti proizvode a da pritom ne ometaju sami proizvodni proces.

Kako smo napisali Shrink wrap folija ima sve potrebne karakteristike za dugotrajnu zaštitu umotanih objekata i proizvoda. Ova tehnologija omogućava Vam dugotrajno skladištenje u otvorenim skladištima. Ne samo da se stvari u Shrink wrap foliji može prozračivati, već se može ugraditi i patentni zatvarač za lakši pristup objektu/predmetu/teretu.

KORISNE INFORMACIJE:

  • folija se priljubljuje uz teret, što pruža nebrojene mogućnosti pakiranja,
  • štiti od UV zraka,
  • moguće dodavanje prozora, vrata, patentnih zatvarača - za lakši pristup teretu,
  • veličina i oblik drvene podloge prilagođena teretu,
  • svo drvo je termički obrađeno u skladu sa zahtjevima međunarodnoga standarda ISPM 15,
  • strokovna potpora tijekom planiranja pakiranja,
  • organiziramo prijevoz uz pomoć strateških partnera, što Vam omogućava uštede u vremenu i novcu.