Ikona e-pošta comark@comark.si
Ikona telefon +386 (8) 2050 765
Slide background
Slide background
Slide background
Usluge


Nudimo sveobuhvatna rješenja za najsloženije logističke izazove pod jednim krovom. Kada odaberete Comark d.o.o. za vašeg partnera rješavate više logističkih izazova: IZVANRIJEDNI PRIJEVOZ TERETA, PROJECT CARGO, DOZVOLE I PRATNJA i PREMJEŠTANJE OPREME - RAL.
IZVANREDNI PRIJEVOZ TERETA


Kada teret koji se prevozi ne može biti rastavljen na manje dijelove, a time i premašuje zadana ograničenja u pogledu dimenzija i/ili mase, smatra se izvanrednim teretom."

VIŠE
PROJEKTNI TERET


Mi donosimo cjelovita rješenja u prijevozu (cestovnom, pomorskom, zračnom i željezničkom)

VIŠE
PAKIRANJE TERETA


Da bi teret stigao do primaoca u izvornom stanju potrebno je osigurati siguran transport. To postižemo koristeći odgovarajuće tehnike pakiranja. Pakiranje tereta za prijevozje iznimno dinamično područje u globalnoj logistici.

VIŠE
DOZVOLE I PRATNJE


Pratnja izvanrednog prijevoza/tereta može se odvijati tijekom cijelog prijevoznog puta ili samo na nekom njegovom dijelu. Stoga je potrebno pribaviti odgovarajuće dozvole za siguran prijevoz vangabaritnog tereta koje izdaje Direkcija Republike Slovenije za ceste.

VIŠE
PREMJEŠTANJE OPREME - RAL


Promjena je jedina konstanta današnjeg poslovnog svijeta. Promjene mogu biti male ili velike, materijalne ili neopipljive. Mi smo tu za Vas kada se odlučite za promjenu. Možemo Vam pomoći kod premještanja/selidbe proizvodnih linija, rastavljanja starih strojeva i mehanizacije i montaže novih, prijevoza mehanizacije na novu lokaciju i sva ostala premještanja koja se ne mogu obaviti bez odgovarajuće opreme.

VIŠE